Költöztetéseink 2013 évben


Költöztetés Debrecen

  Ismét egy kerek évvel lettünk öregebbek és tapasztaltabbak. Rengeteg költöztetés van a hátunk mögött 2013 ban is, ismét számtalan lakás és iroda becsomagolásán, szállításán vagyunk túl.

Bízunk benne, hogy mind a szállítással, mind a költöztetéssel legalább olyan elégedettek voltak idén is, mint az elmúlt évek során. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk Önöktől és egyre gyakoribb az olyan eset, hogy már nem is először választanak minket a költöztetésük lebonyolításához.

Ez mondanunk sem kell mennyire fontos és milyen sokat jelent egy vállalkozás életében.

A mai rohanó és mobil világban egyre gyakoribb az is, hogy külföldre költözik valaki, és bizony egy egész háztartás becsomagolása és elszállítása nem egyszerű feladat. Szerencsére olyan munkáink is akadtak, ahol nem külföldre, hanem haza költöztettünk egész családokat. Érdekes módon azt tapasztaljuk, hogy egyre gyakoribb az országon belüli más városba (néha az ország másik végébe is) költözése az embereknek. Lehet hogy a munkahelyek miatt, de mindenesetre régebben nem váltottak ilyen könnyen ekkorát a lakóhelyek tekintetében. Aki Debreceni, az többnyire itt is költözött a városon belül, most pedig jönnek Debrecenbe az ország minden pontjáról.

Mi sok év tapasztalatával a hátunk mögött, pontosan tudjuk mekkora megterhelés és stressz egy költözés, mi a költöztetéseink során épp ezért igyekszünk mindent a lehető leggyorsabban és gördülékenyebben elvégezni. Szerencsére ez többnyire sikerül is, legalábbis a megrendelőink visszajelzései ezt igazolják.

Bízunk benne, hogy a 2014 évben is minket választanak, ha Debrecenbe, vagy Debrecenből költöznének, szállítanának!

 

Az űrlap kitöltése, és elküldése után hamarosan megkeressük a megadott elérhetőségei valamelyikén.

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat semmi más  célra nem használjuk, mint a költöztetés árajánlatának kiszámítása.

Nem tároljuk, és nem adjuk tovább senkinek semmilyen körülmények között!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Költöztetéseink 2013 évben, 5.0 out of 5 based on 1 rating